1 Oktober: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 146 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2913 (translate me))
''' 1 [[Oktober]] ''' punika, dinten ingkang kaping 274 utawi 275 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|1 October}}
:[[30 September]] – [[1 Oktober]] – [[2 Oktober]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
[[Kategori:Oktober]]
352.737

besutan