1 Dhésèmber: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
''' 1 [[Desember]] ''' punika, dinten ingkang kaping 335 utawi 336 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1956]]''' - [[Hatta]] mundur minangka [[Wakil Présidhèn Républik Indonésia|wakil présidhèn]]. Kursi wakil présidhèn kosong dumugi taun [[1973]].
* '''[[1973]]''' - [[Papua Nugini]] mardika saking [[Australia]].
 
* {{Berita
|tgl = [[2012]]
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|1 December}}
:[[30 November]] – [[1 Desember]] – [[2 Desember]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
348.872

besutan