29 Dhésèmber: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 150 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2862 (translate me))
''' 29 [[Desember]] ''' punika, dinten ingkang kaping 363 utawi 364 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[28 Desember]] - [[29 Desember]] - [[30 Desember]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
[[Kategori:Dhésèmber]]
348.872

besutan