20 Dhésèmber: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 143 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2455 (translate me))
''' 20 [[Desember]] ''' punika, dinten ingkang kaping 354 utawi 355 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
[[Kategori:Dhésèmber]]
348.872

besutan