25 Dhésèmber: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Cahyo Ramadhani mindhahaken kaca 25 Desember dhumateng 25 Dèsèmber)
''' 25 [[Desember]] ''' punika, dinten ingkang kaping 359 utawi 360 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
348.872

besutan