Klasifikasi èlmiah: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Mbalèkaké owahan 1121075 déning 2.75.43.232 (rembugan))
 
* [[Klasifikasi kimia]]
* [[Takson|Taksonomi]]omi, praktèk lan èlmu kategorisasi
 
==Biologi==
*[[Klasifikasi èlmu (Peirce)]]
* [[Jeneng sistematis]]
 
 
{{disambig}}
352.737

besutan