Klasifikasi èlmiah: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
* [[Klasifikasi morfologi galaksi]]
 
==DelengUga ugadelengen ==
* [[Kategorisasi]], umum
*[[Klasifikasi èlmu (Peirce)]]
352.737

besutan