Ireng: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (Bot: Migrating 109 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q23445 (translate me))
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
'''[[RGB]]''' (r, g, b) = (0, 0, 0)
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Daftar werna]]
 
348.872

besutan