Omnivora: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
'''Omnivora''' iku [[organisme]] sing mangan sawernaning panganan ya iku arupa [[tetanduran]] lan uga daging utawa [[sato kéwan]].
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[karnivora]]
* [[herbivora]]
352.737

besutan