Embing-embing: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
Plasenta jroning [[botani]] minangka [[analogi]] plasenta. Plasenta minangka bagean saka [[woh]] lan nglindhungi saluran sing nggawa hara sing diperlokake wiji kanggo perkembangan.
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Blastokista]]
* [[Villi]]
352.737

besutan