Panci: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
replaced: Referensi → Réferènsi, Deleng uga → Uga delengen
c (ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(replaced: Referensi → Réferènsi, Deleng uga → Uga delengen)
'''Panci''' ya iku piranti masak sing digawé saka [[logam]] ([[alumunium]], [[baja]], lsp) lan bentuké [[silinder]] utawa cilik ing bagian ngisoré <ref>http://www.artidefinisi.com/2012/08/pengertian-panci.html</ref>. Panci bisa nduwèni gagang siji utawa rong "kuping" ing loro sisiné lan biasané digunakaké kanggo masak banyu, sayur sing ana duduhé. Ukuran panci biasané dinyatakné nganggo [[volume]]né (biasane antarane 1-8 [[liter]])<ref>http://artikata.com/arti-343480-panci.html</ref>.
 
== DelengUga ugadelengen ==
 
* [[Wajan]]
 
== ReferensiRéferènsi ==
{{reflist}}
 
348.872

besutan