Mubah: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
replaced: Referensi → Réferènsi, Deleng uga → Uga delengen
c (Bot: Migrating 9 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2505202 (translate me))
(replaced: Referensi → Réferènsi, Deleng uga → Uga delengen)
* Mangan lan ngombé
 
== DelengUga ugadelengen ==
Status hukum liyané:
* [[Wajib]]
* [[Haram]]
 
== ReferensiRéferènsi ==
*{{id}} [http://www.kafemuslimah.com/article_detail.php?id=236 Memahami hukum syariat dalam Islam, Kafemuslimah]
 
352.737

besutan