Ijma: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (Bot: Migrating 26 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q652172 (translate me))
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
'''Ijma'''' iku maknané kesepakatan, yakuwi kesepakatan para ulama jroning netepaké sawijining hukum jroning agama alandhesan [[Al-Qur'an]] lan [[Hadits]] ngenani sawiji perkara sing kedadéyan.
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Al Qur'an]]
* [[Hadits]]
350.349

besutan