Yahoo!: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
Koleksi ''bookmark'' tersebut, sekarang dikenal sebagai '''Yahoo!''', menerima sejumlah 80 juta pengunjung setiap bulan (sensus tahun 2000).
-->
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Flickr]]
* [[Yahoo! 360°]]
352.737

besutan