Voli: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
(→‎Cara permainan: éjaan using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
Jroning tim, ana 4 peran wigati, ya iku ''tosser'' (utawa ''setter''), ''spiker'' (''smash''), ''libero'', lan ''defender'' (pemain bertahan). ''Tosser'' utawa pengumpan iku pemain sing tugasé ngumpanaké bal marang pemain liyané lan ngatur serangan. ''Spiker'' tugasé nyemès utawa nggebug bal supaya mlebu ing laladan lawan. ''Libero'' iku pemain bertahan sing bisa bébas mlebu metu (laladan serang), nanging ora kena ngayahi nyemès. ''Defender'' iku pamain sing bertahan kanggo nampa serangan lawan.
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Ulah raga]]
 
352.737

besutan