Standarisasi: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
replaced: Referensi → Réferènsi, Deleng uga → Uga delengen
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
(replaced: Referensi → Réferènsi, Deleng uga → Uga delengen)
'''Standarisasi''' iku prosès pambentukan lan pasetujon ngenani [[Standar]]. Standar iku dokumèn sing nata kanthi sragam ngenani rékayasa utawa spésifikasi tèknik, kritéria, methode, prosès, utawa praktis. Sawetara standar iku wajib nanging ana sawetara sing sukarila.
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Standar]]
* [[Dhaptar standar ISO]]
{{bottom}}
 
== ReferensiRéferènsi ==
{{reflist}}
* COoperation Platform for Research And Standards (COPRAS project): [http://www.w3.org/2004/copras/docu/D15.html#benefits Benefits of standards and standardization].
352.737

besutan