Pendhidhikan akadhemik: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (éjaan, replaced: doktor → dhoktor using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
* [[Paguron dhuwur]]
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Pendhidhikan umum]]
* [[Pendhidhikan kajuruan]]
352.737

besutan