Henry Gray: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
(→‎Pranala njaba: ganti kat)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
'''Henry Gray''' (1827–1861) iku nimpuna [[anatomi]] saka [[Inggris]] lan [[dhokter bedhah]] sing misuwur amarga nerbitaké buku ''[[Anatomi Gray|Gray's Anatomy]]''. Dhèwèké kapilih minangka ''[[Fellow of the Royal Society]]'' (FRS) ing umur 25.
 
==DelengUga ugadelengen==
* [[Anatomi Gray]]
 
352.737

besutan