Dhingklik: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (Bot: Migrating interwiki links, now provided by Wikidata on d:q33163)
(replaced: Deleng uga → Uga delengen)
[[File:TabouretAFDB.jpg|thumb|upright|Dhingklik sikil telu]]
'''Dhingklik''' iku piranti kanggo lungguh kang wujudé kaya [[kursi]] naging umumé luwih cendhèk lan ora nganggo sèndhènan. Ing padésan dhuwuré dhingklik biasané ora ngluwihi dhuwuré wong ndhodhok lan sadina-dina dianggo lungguh nalika [[umbah-umbah]] utawa masak ing [[pawon]] tradhisional.
 
Dhingklik umumé digawé saka kayu utawa plastik.
 
==DelengUga ugadelengen==
*[[Kursi]]
 
[[Kategori:Prabot]]
 
<br><br>
{{stub}}
 
{{stub}}
[[Kategori:Prabot]]
352.737

besutan