Pananggalan Masèhi: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (Bot: Migrasi 2 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q208141)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
'''Pananggalan Masèhi''' utawa '''Kalèndher Masèhi''' iku [[pananggalan]] sing wiwit dipigunakaké déning umat Kristen wiwitan sing ngupaya netepaké taun kalairan [[Yesus]] utawa [[Isa]] minangka taun wiwitan (taun [[1]]). Nanging kanggo pétungan taun lan wulan njupuk saka pananggalan wong [[Kakaisaran Romawi|Romawi]] sing disebut [[pananggalan Julian]]. Pananggalan Julian banjur disampurnakaké dadi [[Pananggalan Gregorian]].
 
==DelengUga ugadelengen==
* [[Pananggalan]]
 
{{Wektu-stub}}
{{Kalèndher}}
 
[[Kategori:Pananggalan|Masehi, Pananggalan]]
 
 
{{Wektu-stub}}
 
[[als:Christliche Zeitrechnung]]
352.737

besutan