Basa Latin: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
Basa Latin ditulis nganggo abjad Latin sing dadi wangun tulisan sing paling akèh dianggo ing [[bumi|donya]]. Pirsani [[Aksara Latin]] kanggo katrangan luwih pepak.
 
== DelengUga ugadelengen ==
{{InterWiki|code=la}}
* [[Dhaptar ukara Latin]]
352.737

besutan