Daging: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
replaced: Referensi → Réferènsi, Deleng uga → Uga delengen
c (→‎produksi daging mamalia: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(replaced: Referensi → Réferènsi, Deleng uga → Uga delengen)
Laladan sing didadèkaké fokus paningkatan produksi daging sapi ya iku Aceh, Sumut, Sumsel, Jambi, Riau, Lampung, Sumbar, Jabar, Jateng, Jatim, Yogyakarta, Bali, Kalsel, Sulsel, Sulbar, Sulteng, Sultra, Gorontalo, NTB lan NTT.
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Pérangan daging sapi]]
* [[Karnivora]]
 
== ReferensiRéferènsi ==
{{reflist}}
 
348.872

besutan