Novèmber: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (nambah kunci tumrap Kategori:Wulan: " " (HotCat))
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
* [[November 2010|2010]]
 
== DelengUga ugadelengen ==
{{Sasi}}
 
352.737

besutan