Penyanyi: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
:* [[alto (swara)|kontralto]], swara paling èndek ing wong wadon , kasebut uga ''alto'' ing sajroning babagan musik [[paduan swara]]
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Tembang]]
* [[Gendhing]]
352.737

besutan