Universitas: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
(→‎Pranala njaba: nglarasaké tembung using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
* [[Sekolah dhuwur]] ( ''Sekolah Tinggi'')
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Dhaptar perguruan tinggi ing Indonésia]]
* [[Dhaptar universitas ing donya]]
348.872

besutan