Maluku: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c (Bot: Ngganti katégori Geografi Indonésia karo Géografi Indonésia)
{{Maluku}}
{{Propinsi Indonésia}}
{{Stub}}
 
[[Kategori:Maluku]]
[[Kategori:Propinsi Indonésia]]
[[Kategori:Géografi Indonésia]]
 
 
{{Stub}}
352.737

besutan