Singah: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
replaced: Referensi → Réferènsi, Deleng uga → Uga delengen
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
(replaced: Referensi → Réferènsi, Deleng uga → Uga delengen)
-->
 
== ReferensiRéferènsi ==
{{reflist}}
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Imamah|Imam Syi'ah]]
* [[Ayatullah]]
348.872

besutan