Dzulhijjah: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (→‎Makna wigati: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
* Ing wulan iki uga para pameluk agama Islam ngayahi [[Ibadah kaji]] menyang tanah suci [[Mekkah]] ya iku antara tanggal 8 nganti 12.
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Ibadah kaji]]
* [[Pasa Arafah]]
352.737

besutan