Gemblong: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Deleng uga → Uga delengen
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
(replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Deleng uga → Uga delengen)
# banjur diadhemke, siap dipangan.
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Panganan]]
* [[Jajan pasar]]
 
== Cathetan Sukusuku ==
{{reflist}}
 
352.737

besutan