Fardhu 'ain: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (shalat, solat -> salat using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
* lll
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Fardhu]]
* [[Fardhu kifayah]]
352.737

besutan