Pendhidhikan dhasar: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (Bot: Migrating 21 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q975085 (translate me))
(replaced: Deleng uga → Uga delengen)
{{Pendhidhikan ing Indonésia}}
 
'''Pendhidhikan dhasar''' iku jenjang pendhidhikan awal sajroning 9 (sangang) taun pisanan mangsa sekolah.
 
Pendhidhikan dhasar dadi dhasar tumrap jenjang [[pendhidhikan menengah]]. Periode pendhidhikan dhasar iki 6 taun. Ing pungkasan mangsa pendhidhikan dhasar, para siswa diwajibaké mèlu lan lulus [[Ujian Nasional]] (UN). Kalulusan UN dadi sarat kanggo nerusaké menyang jenjang pendhidhikan sabanjuré (SMP/MTs).
 
== [[Satuan pendhidhikan penyelenggara]] ==
* Pendhidhikan diniyah dhasar lan menengah pertama
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Pendhidhikan anak usia dini]]
* [[Pendhidhikan menengah]]
352.737

besutan