Militèr: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
(→‎top: replaced: film → filem)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
Tentara [[Indonésia]] diorganisasèkaké jroning wadhah '''Tentara Nasional Indonésia''' dicekak [[TNI]].
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Sanjata]]
* [[Junta militèr]]
352.737

besutan