Sekolah menengah pertama: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
{{reflist}}
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Dhaptar sekolah menengah pertama negeri ing Indonésia]]
* [[Dhaptar sekolah menengah pertama swasta ing Indonésia]]
352.737

besutan