Buku: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
(replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala jaba → Pranala njaba)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
* [[buku agama Islam]]
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[naskah]]
* [[perpustakaan]], papan kanggo nyimpen buku
352.737

besutan