Anestesi: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (→‎Tipe anestesi: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
* Pembiusan regional — ilangé rasa ing bagéan sing luwih amba saka awak déning blokade selektif ing [[jaringan spinal]] utawa [[saraf]] sing magepokan
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Kedhokteran]]
* [[Anestesiologis]]
352.737

besutan