Warren G. Harding: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
replaced: Referensi → Réferènsi, Deleng uga → Uga delengen
(replaced: Referensi → Réferènsi, Deleng uga → Uga delengen)
'''Warren Gamaliel Harding''' ({{lahirmati|Dekat [[Blooming Grove, Ohio]]|2|11|1865|[[San Francisco]], [[California]]|2|8|1923}}) ya ikung [[Politik Amérika Sarékat|politisi Amerika]] lan [[Présidhèn Amérika Sarékat|Presiden]] [[Amérika Sarékat]] sing ka-29 ([[1921]]-[[1923]])<ref>Suhindriyo. 1999. Biografi Singkat Presiden-Presiden Amerika Serikat. Yogyakarta: Yayasan Pustaka Nusatama, hal.108.</ref>. Panjenengané ya iku [[Présidhèn Amérika Sarékat]] keenem sing tilar donya nalika isih njabat<ref>http://www.whitehouse.gov/about/presidents/warrenharding</ref>. Panjenengané tilar donya tanggal [[2 Agustus]] [[1923]]<ref>http://millercenter.org/academic/americanpresident/harding</ref> ing [[San Francisco]], [[California]] amarga kenèk [[serangan jantung]]<ref>http://www.ipl.org/div/potus/wgharding.html</ref>. Minangka salah sijining anggota Parté [[Parté Républik Amérika Sarékat|Républik]] saka [[Amérika Sarékat]] kanggo wewengkon [[Ohio]]<ref>http://www.answers.com/topic/warren-harding</ref>, panjenengané dikancani déning wakil presidhèn [[Calvin Coolidge]] sing salanjuté nggantèkaké posisiné minangka [[Présidhèn Amérika Sarékat]] sawisé tilar donya<ref>http://www.infoplease.com/ipa/A0760613.html</ref>.
 
== ReferensiRéferènsi ==
{{reflist}}
 
== DelengUga ugadelengen ==
{{wikiquote}}
 
348.872

besutan