Kapuloan: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (Bot: Migrating 95 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q33837 (translate me))
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
{{reflist}}
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Kapuloan Karibia]]
* [[Kapuloan Mikronesia]]
* [[Kapuloan Polinesia]]
* [[Kapuloan Australasia]]
 
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Kapuloan| ]]
 
 
{{geo-stub}}
352.737

besutan