Abdurrahman Wahid: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
(ganti kat using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
Gus Dur tilar donya dina Rebo tanggal 30 Desember 2009.<ref>[http://www.detiknews.com/read/2009/12/31/035939/1269058/10/gerbang-rumah-duka-dibuka-warga-bisa-salati-jenazah-gus-dur Gus Dur tilar donya]</ref>
 
== DelengUga ugadelengen ==
*[[Daftar Presiden Indonésia]]
 
348.872

besutan