Bathara Indra: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q128335)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
'''Bathara Indra''' ya iku putranipun [[Bathara Guru]] lan Déwi Umayi, lan Indra mimpin Khayangan Jonggringsaloka. Bathara Indra dadi saksi urip dènéng kalahirané [[Arjuna]] Saki kacarita Indra saged njelma dateng Arcapada lan dadi raja ing nagara Mendanggana lan diaturi gelar Prabu Maharaja Sakra. Bathara Indra ngawa ganjaran ingkang dipunandhum dining manungsa ingkang kelakuane sae (baik).
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Dhaptar paraga wayang]]
 
352.737

besutan