Pakubuwana III: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
* Purwadi. 2007. ''Sejarah Raja-Raja Jawa''. Yogyakarta: Media Ilmu
 
== DelengUga ugadelengen ==
*[[Kasunanan Surakarta]]
*[[Dhaptar raja Jawa]]
352.737

besutan