Woh: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
'''Woh''' yaiku perangan saka [[uwit]] sing mangandhung [[wiji]]. Woh-wohané dhéwé kerep uga dipangan.
Biyasané woh-wohan akèh banyuné lan uga mangandhung [[gula]] alami. Saliyané iku uga mangandhung serat-serat alami ing kulité lan isiné. Kabèh woh-wohan mangandhung [[wesi]] lan sithik [[protein|protéin]] sarta [[gajih]]é.
 
 
== Daftar jinising woh-wohan ==
348.872

besutan