Magnoliids: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Referensi → Réferènsi)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
'''magnoliids''' iku sawijining klompok saka watara 9,000<ref name="palmer">{{cite journal | url = http://www.amjbot.org/cgi/content/full/91/10/1437 | title = The plant tree of life: an overview and some points of view | author = Jeffrey D. Palmer, Douglas E. Soltis and Mark W. Chase | journal = American Journal of Botany | year = 2004 | volume = 91 | pages = 1437–1445 (Fig.2) | doi = 10.3732/ajb.91.10.1437}}</ref> spesies [[tetanduran ngembang]], klebu [[magnolia]], [[nutmeg]], [[bay laurel]], [[cinnamon]], [[avocado]], [[lada ireng]], lan akèh liyané. Klompok iki ciriné saka kembané sing ''[[Merosity|trimerous]]'', serbuk sari kanthi siji bolongan/kantung (''pollen with one pore''), lan biasané kanthi godhong mawa urat sing akèh cawangé (''branching-veined leaves'').
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Eudicots]]
* [[Monocotyledon]]
352.737

besutan