Nagasaki: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
* [[Vaux-sur-Aure]], [[Prancis]] (2005)
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Gunkanjima]]
* [[Pengeboman Hiroshima dan Nagasaki]]
348.872

besutan