Basa Pèrsi: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
(→‎Sajarah: replaced: pakar → nimpuna)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
Basa Parsi modhèrn migunakaké aksara Arab kanthi tambahan 4 aksara kanggo nulisak’e 'zh', 'ch', 'p', lan 'g'.
 
== DelengUga ugadelengen ==
{{InterWiki|code=fa}}
* [[Basa Avesta]]
350.349

besutan