Temulawak: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (→‎Morfologi: bentuk -> wujud using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
* Nambah nafsu mangan
 
== DelengUga ugadelengen ==
[[Empon-empon]]
 
352.730

besutan