Radèn Wijaya: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
Raden Wijaya digantikan [[Jayanagara]] sebagai raja penerusnya.
-->
==DelengUga ugadelengen==
* [[Pratélan ratu Jawa]]
 
350.349

besutan