Kauman, Srengat, Blitar: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Deleng uga → Uga delengen
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12489916 (translate me))
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Deleng uga → Uga delengen)
|kapadhetan =-
}}
'''Kauman''' iku salah sawijining désa/kelurahan ing kecamatan [[Srengat, Blitar|Srengat]], [[Kabupatèn Blitar]], provinsi [[Jawa Wétan]], [[Indonésia]]. <ref>[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Data Sirusa BPS]</ref> Kelurahan iki jembaré: - km<sup>2</sup> kanthi pedunung watara - jiwa. Désa iki wewatesan :
{{Wates LKKW
|lor=---
{{reflist}}
 
==DelengUga ugadelengen==
* [[Srengat, Blitar]]
* [[Kabupatèn Blitar]]
 
==Pranala jabanjaba==
* [http://www.blitarkab.go.id/ Situs resmi Kabupatèn Blitar]
{{Srengat, Blitar}}
{{Kabupatèn Blitar}}
{{Jawa Wétan }}
 
 
{{kelurahan-stub}}
352.737

besutan