Tetanèn: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
replaced: Catatan sikil → Cathetan sikil, Pranala jaba → Pranala njaba, Deleng uga → Uga delengen
(éjaan using AWB)
(replaced: Catatan sikil → Cathetan sikil, Pranala jaba → Pranala njaba, Deleng uga → Uga delengen)
Kelompok èlmu-èlmu tetanèn nyinaoni tetanèn kanthi dhukungan èlmu-èlmu pendhukungé. Inti saka èlmu-èlmu tetanèn ya iku [[biologi]] lan [[ékonomi]]. Amarga tetanèn tansah kaiket déning ruang lan wektu, èlmu-èlmu pendhukung, kaya [[èlmu lemah]], [[météorologi]], [[tèknik mesin|permesinan tetanèn]], [[biokimia]], lan [[statistika]], uga dipelajari jroning tetanèn. '''Usaha tani''' (''farming'') arupa bagéyan inti saka tetanèn amarga nyangkut sakumpulan kagiatan sing diayahi jroning budidaya. ''[[Petani]]'' utawa '''among tani''' iku sebutan tumrap wong sing nyelenggarakaké usaha tani, contoné "petani tembako" utawa "petani iwak". Pelaku budidaya kéwan (''livestock'') sacara khusus disebut minangka ''peternak''.
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Irigasi]]
* [[Organisasi Pangan lan Tetanèn|FAO]]
{{reflist}}
 
== CatatanCathetan sikil ==
 
{{reflist}}
 
== Pranala jabanjaba ==
{{commons|Category:Agriculture|Tetanèn}}
* {{id}} [http://www.deptan.go.id/ Departemen Tetanèn Républik Indonésia]
352.737

besutan