Petarangan, Kledung, Temanggung: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Deleng uga → Uga delengen
cTidak ada ringkasan suntingan
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Deleng uga → Uga delengen)
|kapadhetan =-
}}
'''Petarangan''' iku salah sawijining désa ing [[Kledung, Temanggung|Kecamatan Kledung]], Kabupatèn [[Kabupatèn Temanggung|Temanggung]], provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. <ref>[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Data Sirusa BPS]</ref> Désa iki jembaré: - km<sup>2</sup> kanthi pedunung watara - jiwa. Désa iki wewatesan :
{{Wates LKKW
|lor=---
{{reflist}}
 
==DelengUga ugadelengen==
* [[Kledung, Temanggung]]
* [[Kabupatèn Temanggung]]
 
==Pranala jabanjaba==
* [http://www.temanggungkab.go.id/ Situs resmi Kabupatèn Temanggung]
 
{{Kabupatèn Temanggung }}
{{Jawa Tengah}}
 
 
{{kelurahan-stub}}
352.737

besutan