Garis (géomètri): Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (→‎Pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|pl}} using AWB (10903))
(replaced: Deleng uga → Uga delengen)
Jroning [[géomètri]], sawijining garis biasané arupa siji anggepan primitif saka [[sistem aksiom]]. Garis dumadi saka [[himpunan (matématika)|himpunan]] [[titik (géomètri)|titik]] lan arupa [[subhimpunan]] saka [[bidhang (géomètri)|bidhang]]. Jroning [[géomètri diferensial]], konsèp garis digeneralisasi dadi [[géodhèsi]]. Jroning [[géomètri sintètis]], sawiji garis iku siji anggepan lawas jroning sistem [[Euklides]], [[Karl von Staudt]], lan [[David Hilbert]]. Sawijining garis iku sebutan kadhéfinisi jroning sistem [[Giuseppe Peano]], [[Mario Pieri]] lan [[Alessandro Padoa]].
 
== Uga delengen ==
 
== Deleng uga ==
* [[Ruas garis]]
* [[Bidhang (géomètri)]]
 
{{bangun}}
{{DEFAULTSORT:Garis (geometri)}}
 
{{DEFAULTSORT:Garis (geometri)}}
[[Kategori:Géomètri dhasar]]
[[Kategori:Geometri analitis]]
352.737

besutan